четверг, 14 апреля 2016 г.

Екологічний проект 

«Дерево майбутнього, або зростаємо разом»!

Цієї весни учні ХСШ № 114 почали реалізацію довгострокового екологічного проекту «Дерево майбутнього, або зростаємо разом».
Ідеєю проекту загорілися всі, від першокласників до випускників. На шкільному подвірї кожен клас посадив своє дерево. Тут і тендітні берізки, що будуть тріпотіти за вітром, і липи, які розростуться у тіністу алею, і символ України -  чарівна калина, і прекрасні кущі бірючини, спіреї.

Всі брали участь у роботі: одні вибирали, яке дерево чи кущ посадити, вивчивши спочатку особливості клімату та місцевості, інші підбирали місце висадки на шкільному подвір’ї, батьківський комітет допоміг придбати саджанці. Потім усі разом копали, здобрювали, саджали, поливали. Було весело - і робота кипіла. А як же інакше? Всі учасники проекту добре розуміють, як гарно буде їм зростати разом, учням та «зеленим вихованцям». Кожен класний колектив буде піклуватися про своє деревце, робити все, щоб воно ставало міцним та швидше зростало.
Минуть роки, і скоро під тінню могутніх дерев випускники ХСШ № 114, прогулюючись зі своїми дітьми та онуками, з гордістю зможуть сказати: «А оце дерево нашого класу, яке ми посадили та виростили разом».
І шкільне подвіря стане зеленим та квітучим. І наша рідна Україна буде розквітати. Ми прагнемо для цього зробити багато гарних справ! 








Комментариев нет:

Отправить комментарий